2011. július 30., szombat

Csúri Károly: Határátlépések - Jelenlegi ára: 2 010 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! HatárátlépésekA könyv listaára: 2450 Ft. Leírás:
A tanulmánykötet egy 2007 májusában megrendezett nemzetközi workshop anyagát közli magyar fordításban. A téma a különböző médiumok és diskurzusok által létesített kulturális terek, azok szerveződése, működése és reprezentációja, illetve kiterjedése, formációi, határai. A tanulmányok jelentős figyelmet szentelnek a szerkezet, a történetiség és a hatalmi aspektus problémájának az ideológiák, nézőpontok, műformák vonatkozásában, és értelmezik a különböző kulturális gyakorlatok territoriális vonatkozásait, különös tekintettel az idegenség reprezentációira (a másik teste a vadon mint a nyugati civilizáció vágyott tere stb. ). Fontos szempontként áll az előadások hátterében ugyanakkor a határátlépés problematikája (az egyik írás a partizán, a telepes és a menekült fogalmát mint határátlépőt elemzi a politikai antropológia nézőpontjából), de a tér mint földrajzi fogalom is szóba kerül, pl. az első világháború utáni Bécs szórakoztató kultúrája vagy a pécsi német nyelvű sajtó tükrében. A szerzői életrajzokkal záródó, néhány fekete-fehér illusztrációval ellátott kötet a különböző kultúrák kapcsolatai, a médiakutatás, a kultúra társadalmi, antropológiai vonatkozásai iránt komolyabban érdeklődők olvasmánya. ISBN: 978-963-693-165-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 010 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 00:55
. Csúri Károly: Határátlépések - Jelenlegi ára: 2 010 Ft

Fontos